Første kig på adidas EQT Support 91/18

Memories of shows, dreams of shows to come

Moderators: wonky_eggs, nessieq, mise, Grania, Banba Óir, All Moderators

Første kig på adidas EQT Support 91/18

Postby TeresaReamer » Tue Aug 14, 2018 2:13 am

En af adidas mest bemærkelsesværdige udnyttelser er dens evne til at tage designindikatorer fra sin store fortid og gøre dem til moderniserede kreationer, der passer perfekt ind i dagens sneaker-klima. Three Stripes EQT-serien er ikke et adidas nmd günstig kaufen bedre eksempel på det, og inspirerer fra sin udstyrslinje fra 90'erne. Dernæst op til den hybridiserede adidas-familie er EQT Support 91/18, der går tilbage til den klumpede EQT Support 1991. Hvis den er en moderne twist, har adidas væsentligt slået ned i løberen mens du forstærker mængden af ​​mesh på dens øverste til øge fleksibilitet og komfort. Afslutning af de teknologiske renoveringer er en fuld længde BOOST mellemsål enhed, der vil intrigere en nyere generation af Trefoil Brand tilhængere.

adidas nmd r1 damen I de seneste år har mærket haft en tilbøjelighed til at tilføre kategorisk information til dets modeller, og det fortsætter med 91/18 mærkbart plantet oven på forfoden. Endelig vil det låne et originalt farveskema fra Support 91, der ser sin branding klædt i slående grønt, med grå, sort og hvid, der giver neutral kontrast. Nyd et officielt kig på den nyeste aktør i EQT Support linje nedenfor og ser frem til den efterfølgende udgivelse på adidas.com snart.

adidas nmd r1 herren Efter først at blive introduceret til markedet tidligere i sommer, er adidas Falcon-en kombinationssko, der er udstyret med den klassiske adidas Falcon Dorfs øvre og adidas YUNG-1's midtsåle, nu indstillet til at falde i en sommertid klar "Triple White" farvevej . Skos øverste har hvide meshunderlag, mens en blød grå ruskind anvendes på overlejrene for et strejf af kontrast. Hvidt læder ankommer på hælen, og der vises en skinnende reflekterende sølv på den laterale forfodsmudskærm til et glimt af flair. For at færdiggøre det luftige udseende er den aggressive mellemsål og tekstureret ydersål begge klædt i en tonal hvid. Nyd et komplet sæt officielle billeder nedenfor, og se efter disse lysfarvede spark til at komme til adidas.com og hos autoriserede Three Stripes-forhandlere i de kommende uger.
TeresaReamer
New Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 14, 2018 1:36 am

Return to Moya live

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron