Nike Air Vapormax tilbud

Memories of shows, dreams of shows to come

Moderators: wonky_eggs, nessieq, mise, Grania, Banba Óir, All Moderators

Nike Air Vapormax tilbud

Postby tyjfliug » Sat Mar 10, 2018 1:05 am

Image

Gjennom alt, har nike sko salg-teknologien drevet bransjen fremover, og fortsetter å definere hva som er mulig med underfoot pute. Med Nike Air VaporMax kommer idrettsutøvere nærmere luftens følelse enn noen gang, med lag fjernet mellom foten og selve luftplattformen. Denne innovasjonen og dedikasjonen har skapt et produkt som forbrukerne er lidenskapelige om, og etterspør år etter år - og Nike Air Max leverer igjen.

Denne versjonen nike sko dame hvit er caged og har reflekterende paneler for en god fotlåsing. Den leveres med en solid hælteller og ankelkrage for støtte. Ved nærmere ettersyn er det glatte Swoosh-merket mer fremtredende og har en flekk av flekker på sidene. Det er mindre Swooshes på tungen og hælen.

NikeLab slipper ut nike sko svart herre - Touch of Sweetness utført i en helt ny Collegiate Navy / Tea Berry sminke. Denne modellen kjører spekteret med hensyn til komfort og stil ved å ha en fullt pustende Flyknit-øvre aksent med en soklignende krage for å sikre en topp passform. Flywire-teknologien kan bli funnet på sidepanelene opp til øyelokkene som gir en fastlåst sikker slitasje, mens den lette tapede Swoosh tilbyr ekstra stil. Andre elementer inkluderer - de tonale flate bomullsslipene accentuert med VaporMax-merkede aglets, den tapete Nike-merkevaren på tungen, mens de sitter på toppen av en 360 graders helt synlig Air Sole-enhet som gir en jevn tur og en gummisål som gir ekstra grep.

Nike Air Vapormax tilbud med et reinvented pushing system gir en lett, hoppende tur for en tyngdekrafts-defying sensation underfoot og Flyknit stoff for en fin, feilfri passform. Flyknit-stoffet gir en tettsittende, sokkelaktig passform som bryter foten din i lett, pustende komfort. Flywire-teknologi - sterke, lette kabler som klemmer midtfoten - integreres med snørebåndet for sikker nedlukning og stabilitet. Overlegg på tå og hæl legger til struktur for en stabil følelse. Gummiputer på sålen for holdbarhet.

http://www.weibeast.com/
tyjfliug
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Mar 10, 2018 12:51 am

Return to Moya live

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron