Page 1 of 1

adidas iniki runner kopen nieuw schoenen

PostPosted: Fri Nov 24, 2017 2:23 am
by blythecelene
Geïnspireerd door het gouden tijdperk van hardloopschoenen met drie strepen is de adidas iniki runner kopen nieuw schoenen een frisse update van de klassieke adidas Iniki Runner uit de jaren '70. De originele suède hak, neuskap en veterpaneel zijn gemoderniseerd met een slank bovenwerk, boost-demping en gekartelde driekleurige branding. Terwijl de Iniki een klassiek retro silhouet heeft, levert de dikke Boost-zool serieus comfort en een actuele look. De nieuwste editie van Adidas Inkiki Boost Runners is verkrijgbaar in drie gloednieuwe kleurstellingen - kies voor mannen uit een cleane Core Black / White kleurencombo of een optie voor wit / parelgrijs / kernzwart. Voor vrouwen is er een slanke Core Black / Haze Coral-kleurstelling. Elk levert een klassieke, throwback-vorm met moderne details voor een directe streetstyle.

We kunnen zeggen dat de adidas iniki runner dames wit aanbieding-technologie de manier waarop mensen het Duitse merk zien volledig heeft veranderd, omdat ze een van de meest comfortabele technologieën op de markt introduceerden. Het merk met drie strepen heeft op deze tussenzool hun bestsellers van het moment voortgebouwd. We weten allemaal dat technologische ontwikkelingen ons leven hebben verbeterd door veel dingen te maken waar we altijd zo veel beter van hebben genoten. We kunnen nu overal ter wereld de beste tv streamen, miljoenen nummers bekijken met een muisklik en zelfs een potentiële levenspartner ontmoeten door een scherm over de bank te vegen. Deze schoonheden passen perfect bij dat thema.

Suède accenten op de neus en hiel creëren een vintage sfeer met een gemakkelijk slip-on voordeel (vanwege de sokachtige structuur). De adidas iniki runner uitverkoop goedkoop is een echte hybride van stijl en inhoud. Iniki is een evolutie van stijl, compromisloos en nieuw. En dit model is ontworpen om de drager de afstand te laten nemen met langdurig comfort; als ze maar wisten hoever de sneakertechnologie zou gaan.

adidas iniki runner rood oranje schoenen wint op de Swoosh in termen van het domineren van de sneakerscene. Een overvloed aan lopers, trainers en basketbal sneakers hebben bijgedragen aan de vooruitgang van de drie strepen. Een van de recentere silhouetten van het merk heeft ongekende niveaus van populariteit bereikt. De Adidas Iniki Runner is gemakkelijk een van de populairste sneakers op de markt van vandaag. In de afgelopen maanden zijn ze beschikbaar gemaakt in een breed scala van kleurstellingen.

http://www.sarenlist.com/