Page 3 of 9

PostPosted: Tue May 16, 2006 2:16 pm
by lothlorien

PostPosted: Tue May 16, 2006 4:44 pm
by Grania
http://www.mytho-fleurs.com/images/aqua ... n%201b.jpg

Dinan, a Medieval town in Brittany :)

PostPosted: Tue May 16, 2006 6:46 pm
by Niamh

PostPosted: Tue May 16, 2006 7:54 pm
by Grania
:? I think you need to revise that link Niamh - I tried to fix it for you but couldn't manage it - anyone?

PostPosted: Tue May 16, 2006 7:58 pm
by nessieq
Strange, it works if you just paste the link in but when I tried to edit the post it didnt work... :?

PostPosted: Tue May 16, 2006 8:16 pm
by Grania
Same here :? Anyone else fix it?

PostPosted: Tue May 16, 2006 8:22 pm
by Angoid
Niamh, it's the brackets in the filename that it doesn't like ... the (1) bit. Rename the file without that then post the link again, and you should find it will work for you.

PostPosted: Tue May 16, 2006 8:36 pm
by Kosma [PL]
I think they are the brackets the forum software doesn't like (they don't really fit the urlencode specification). Let's try...

http://www.atelier-verena.nl/Casa%20Gilbers%20plantenbak%20juli%202004%20%281%29.JPG

Now it works. :mrgreen:

PostPosted: Tue May 16, 2006 8:36 pm
by Grania

PostPosted: Tue May 16, 2006 8:59 pm
by Angoid
I think they are the brackets the forum software doesn't like (they don't really fit the urlencode specification). Let's try...

You can even use the URL command like this .....

Code: Select all
[url=http://www.atelier-verena.nl/Casa%20Gilbers%20plantenbak%20juli%202004%20%281%29.JPG]Casa Gilbers Plantenbak 20 Juli 2004[/url]


and it renders thus:

Casa Gilbers Plantenbak 20 Juli 2004

:lol:

PostPosted: Thu May 18, 2006 12:18 am
by Sandy

PostPosted: Thu May 18, 2006 12:35 am
by Kosma [PL]

PostPosted: Thu May 18, 2006 9:15 am
by Nienna

PostPosted: Thu May 18, 2006 11:45 am
by nessieq

PostPosted: Thu May 18, 2006 3:53 pm
by Nienna